nytt mottagningstillfälle 26/3

Nu finns möjlighet att boka besök måndag 26/3

One comment

 1. Lennart Mogren skriver:

  Fick ont i höft, framsida lår/ljumske, kunde inte gå upp i trappor eller gå vanligt utan smärtstillande. Fick tid hos Ortpediska Huset. Remiss röntgen som visade normal. Vid nästa besök en kortisoninjektion i skinkan, inte där jag sa att jag hade min värk. Injektionsstället var ömt vid tryck vilket inte var fallet där värken satt.
  Värken blev värre och efter tre veckor fick jag tala med ortopeden som tyckte jag skulle få en höftblockad. Väntan 2 månader.
  Då kontaktade jag Ortopedkonsult Ulf LIndberg och fick tid nästa dag. Min egen diagnos var iliopsoas bursit. Lindberg gjorde tester genom att känna, vrida och vända på benet (något Ortopedhuset aldrig gjorde) och kom fram till samma diagnos. Satte injektionen vid bursan. Det gick att känna slemsäcken som var svullen.
  Det är dagen efter och jag är helt fri från värk. Känns som ett under.
  Skillnad mellan någon som lyssnar och kollar och en som inte gör det verkar kunna vara stor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *